Bonnierin lehdet. Suositut Tieteen Kuvalehti, Historia, KuntoPlus ja muita lehtiä suomeksi toimitettuna.

Päivitetty viimeksi: 21.3.2020.

Bonnier on Pohjoismaiden suuri aikakauslehtikustantaja, jolla on yli 50 lehtinimikettä. Lukijoita yli 2 miljoonaa joka kuukausi. Suomi-versiot löytyvät Bonnierin suosituimmista lehdistä alla. Esim. Tieteen Kuvalehti on helppolukuinen tiedeaikakauslehti, joka kertoo tieteen uusimmat ja kiinnostavimmat saavutukset. Oman suosikkilehden pystyy halutessaan myös tilaamaan kotiin. Sivulle on etsitty ja lisätty tarjouslinkit, joilla tilauksen voi tehdä edullisimmin suoraan kustantajalle.
 
Tieteen Kuvalehti Tieteen Kuvalehti Historia Historia Tieteen Kuvalehti Historia
 
Kunto Plus Kunto Plus Digikuva Digikuva Kotimikro Kotimikro
 
Tee Itse Tee Itse Historia Historia Tieteen Kuvalehti Kunto Plus


 
Lukijapalvelu.fi lehtiesittelyt näet yllä. Olemme etsineet sinulle valmiiksi tarjouslinkit, joiden kautta lehden voi halutessaan tilata edullisimmin suoraan kustantajalta. Suuri osa sisältää myös tilaajalahjana ylimääräisen lehden numeron. Iso säästö normaaliin irtonumerohintaan verrattuna, katso tarkemmin linkkejä klikkaamalla. 
 
 
Tutustu tarkemmin lehtiin ja lukijakommentteihin alla olevan listan avulla. 
Mika: Mielenkiintoisesti kirjoitettu, hienot kuvat ja selkeästi kirjoitetut tiedeartikkelit kiinnostaa Tieteen Kuvalehdessä. Meillä tätä lehteä lukee koko perhe. Lehti on tainnut tulla tilattuna jo 7 vuotta, välillä oli lyhyt tauko kun asuttiin eri osoitteessa.


 
Henna: KuntoPlussa tuli taas tilattua uuden vuoden kunniaksi. Jotain ulkopuolista motivaatiota pakko saada kuntoilua ja painonhallintaa varten ja lehden avulla on saanut pidettyä tsemppiä yllä. Muutama kilo painoakin on taas saatu tippumaan.


 
Matti: Kodin atk-asioiden oppimisessa on ollut Kotimikrosta apua. Arvosteluja ja testejä lukemalla näkee, että mitä laitteita ja ohjelmistoja kannattaa hankkia ja miten niitä päivitetään ja pidetään tietoturva kunnossa. Selkeästi kirjoitettu.


 
Anni: Poika kiinnostui historiasta tosi paljon yläasteen ja lukion oppitunneilla. Tulipa sitten tilattua Historia-lehti kotiin kun sitä toivottiin ja lehti on ollut ahkerassa käytössä myös muilla perheenjäsenillä. Ilmestyy sopivin väliajoin.


 
Antti: Muutto kerrostalosta omakotitaloon toteutui nyt perheenlisäyksen myötä. Enää ei ole talonmies pitämässä paikkoja kunnossa vaan itse saa perusasiat kunnossapidosta opetella. Tee Itse -lehden avulla nyt opetellaan tekemään omin käsin.


 
Minttu: Sosiaalisen median myötä digikamera on nykyään ahkeassa käytössä ja valokuvauksesta on tullut kiva harrastus. Tilasin sitten Digikuva-lehden, siitä saa paljon erilaista tietoa kehittyäkseen valokuvaajana. Ohjeartikkelit, kurssit jne...


 

Kiitos kun poikkesit sivustolla. Toivottavasti löysit mielenkiintoisia uusia vaihtoehtoja lukuharrastukseen. Hyvää päivänjatkoa sinulle toivottaa tämän sivuston maskotti, aina hyväntuulinen Pepe-koira.


Lukijapalvelu.fi on lehtien tietopankki. Suomessa julkaistut aikakauslehdet esittelyssä, sivusto on vapaasti selattavissa.  Lisätietoja palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 


Lukijoidemme valintoja sis. lahjan:

Me naiset 16 nro ks. tarjous
Cosmopolitan 6 kk ks. tarjous
Seiska 10 nro 29,90 €
Katson uusin tarjous 25 €
Oma Aika -lehti 12 kk 39,00 €
Koti ja Keittiö + lahja 29,00 €
Tieteen Kuvalehti x 2 7,90 €
Kodin Kuvalehti ks. tarjous
Pelit-lehti uusi tarjous 29,00 €
Auto Bild Suomi ks. tarjous

Aku Ankka Prinsessa-lehti
Vauva-lehti Meidän Perhe
Suuri Käsityö Roope-setä
Me Naiset Kodin Kuvalehti

Vanhempia lehtikansia, poimintoja: 
Hakusanat
Seiskan tarjous Aku Ankka
Me Naiset -lehti Katso
Hyvä terveys Vauvan uusi tarjous
ME NAISET Sport
Gloria Suuren Käsityön kaavat
Pelit tutustumistarjous FIT
COSMOPOLITAN Vauva
Kodin Kuvalehti GTi Magazine
Auto Bild + lahja Suuri käsityö


Linkkivinkkejä
 
Parranajosetti 0 e + pk. 4,90 e
Ihokarvanpoistosetti 0 e + pk.
Hydro Silk 0 e + pk. 4,90 e
Kilpailumaailma.fi
Lastendvd.fi
Lehtipojat.fi
Muumimukihaku.fi
Lastenleffat.fi
Nordwest.fi
Ilmaisetkayntikortit.fi
Ilmainenmuste.fi
Ilmainennäyte.fi


Suomalaisia verkkokauppoja
 
Apteekkituotteet.fi Yvesrocher.fi
Mustekasetti.com Finink.fi
Lastendvd.fi Lastenleffat.fi
Ilmainenmuste.fi Ilmainennayte.fi
Lensway.fi Lenson.fi
Fitnesstukku.fi Rahalaitos.fi
Inkclub.com Lendo.fi
Lastenleffat.fi Ilmainennäyte.fi
Kilpailumaailma.fi Ilmainenmuste.fi