Aller Median lehdet. Seiska eli 7 Päivää on tunnetuin Allerin lehti, lisäksi kotoinen Oma Aika ja kansainvälinen Elle.

Päivitetty viimeksi: 30.3.2020.

Tiesitkö, että Seiskan printtilehdellä on 280 000 lukijaa joka viikko. Seiska on myös euromääräisesti myydyin viikkolehti kaupan lehthyllyssä. Paksu lehti täynnä juttuja.

Oletko huomannut itsekin saman asian: Seiska tietää aina ensimmäisenä sen, mistä seuraavalla viikolla sitten muut iltapäivälehdet puhuvat. Viihdeuutisten lisäksi lehdestä löytyy lukijoiden lähettämät hauskat kuvat, vitsiosio, ristikko ja palkintotehtävä. Lisäksi tosi kattava TV-opas. Jos olet kiinnostunut lähinnä TV-oppaasta, voit harkita myös Katso-lehteä. Sen avulla näet kätevästi yhdellä silmäyksellä kaikki seuraavan viikon mielenkiintoiset TV-ohjelmat taustoineen ja tiedät, mitkä omasta mielestäsi kiinnostavat ohjelmat haluat katsoa, et missaa vahingossa parhaita tulevia ohjelmia.
 
Seiska Seiska Seiska Seiska Seiska Seiska
 
Katso Katso Katso Katso Katso Katso
 

 
Lukijapalvelu.fi lehtiesittelyt näet yllä. Olemme etsineet sinulle valmiiksi tarjouslinkit, joiden kautta lehden voi halutessaan tilata edullisimmin suoraan kustantajalta. Suuri osa sisältää myös tilaajalahjana ylimääräisen lehden numeron. Iso säästö normaaliin irtonumerohintaan verrattuna, katso tarkemmin linkkejä klikkaamalla. 
 
 
Tutustu tarkemmin lehtiin ja lukijakommentteihin alla olevan listan avulla. 
Henni: Seiska tulee tilattuna kotiin. TV-opas on mielestäni paras mitä löytyy, näkee tosi kätevästi tulevan viikon ohjelmat nopeasti vilkaisemalla. Ohjelmista on myös lisätietoja ja poimintoja toisella sivulla, ei tarvitse pelkän otsikon perusteella valita katsottavia ohjelmia. Viihdeuutiset tulee tietty myös luettua.


 
Pauliina: Meillekin tulee kotiin Seiska. Tein aika hupaisan havainnon: Vien lehden sen luettuani työpaikan kahvihuoneeseen työkavereiden iloksi. Sivusilmällä olen seurannut, että lehtipinosta otetaan aina useimmiten minun Seiskani kun joku ottaa lounaslukemista. Muut lehdet jäävät pinoon.


 
Jasper: Sama juttu, Seiska tulee tähänkin talouteen. Välillä on jotain muutakin viikkolehteä tilattu vaihtelun vuoksi toki, mutta 7 päivää -lehteä on tilattu pieniä taukoja lukuun ottamatta varmaan 5 vuotta. Julkkisuutisia tykkää naisystäväkin lukea, Helsingissä kun asutaan, bongataan noita välillä livenäkin.


 
Timo: Katso-lehti on ihan kätevä. Itse käytän lehteä tällä tavalla: Luen sen läpi, näen tulevan viikon ohjelmat kertasilmäyksellä. Merkkaan kiinnostavat ohjelmat muistiin, ohjelmoin samantien tallentavaan digiboxiin tiedot ja sitten on viikonloppuna paljon hyvää ohjelmaa valmiina kun ehtii katsomaan.


 
Jasmine: Tarjouksesta tilattiin meillekin Katso-lehti. Noin parilla kympillä saatiin usean kuukauden lehdet ja hieno reppu kaupan päälle. Ihan hyvä diili varmaan kun lehti kuitenkin tulee joka viikko ja on siitä monta uutta TV-ohjelmaa huomattu kun muuten olisi varmaan jäänyt katsomatta.


 
Reijo: Yhdysvalloissa asuessani erittäin tuttu lehti oli TV Guide, sitä tilasin. Moni Suomessakin on varmaan nähnyt tuon legendaarisen vuosikymmeniä julkaistun lehden jossain TV-sarjassa tai elokuvassa. Suomessa lähinnä tätä lehteä vastaava on varmaan Katso-lehti. Sitä nyt tilaan kun palasin Suomeen.


 

Kiitos kun poikkesit sivustolla. Toivottavasti löysit mielenkiintoisia uusia vaihtoehtoja lukuharrastukseen. Hyvää päivänjatkoa sinulle toivottaa tämän sivuston maskotti, aina hyväntuulinen Pepe-koira.


Lukijapalvelu.fi on lehtien tietopankki. Suomessa julkaistut aikakauslehdet esittelyssä, sivusto on vapaasti selattavissa.  Lisätietoja palvelusta -> Asiakaspalvelu.
 


Lukijoidemme valintoja sis. lahjan:

Me naiset 3 kk tai 7 kk ks. tarjous
Aku Ankka 3 kk 24,90 €
Seiska 10 nro 25 €
Katson uusin tarjous 21,90 €
ET-lehti 3 kk 35 €
Disney Prinsessa 3 kk 29,00 €
Vauva-lehti 6 kk 35 €
Kodin Kuvalehti ks. tarjous
Pelit-lehti uusi tarjous 29,00 €
Urheilulehti ks. tarjous

Aku Ankka Prinsessa-lehti
Vauva-lehti Meidän Perhe
Suuri Käsityö Urheilulehti
Me Naiset Kodin Kuvalehti

Vanhempia lehtikansia, poimintoja: 
Hakusanat
Seiskan tarjous Aku Ankka
Me Naiset -lehti Katso
Hyvä terveys Vauvan uusi tarjous
ME NAISET Sport
Gloria Suuren Käsityön kaavat
Pelit tutustumistarjous FIT
URHEILULEHTI Vauva
Kodin Kuvalehti GTi Magazine
Auto Bild + lahja Tee Itse


Linkkivinkkejä
 
Kilpailumaailma.fi
Lastendvd.fi
Ilmainennäyte.fi
Lastenleffat.fi
Muumimukihaku.fi
Ilmaisetkayntikortit.fi
Ilmainenmuste.fi
Ilmainenosakesalkku.fi
Lehtipojat.fi
Nordwest.fi
Mustekasetti.com


Suomalaisia verkkokauppoja
 
Apteekkituotteet.fi Yvesrocher.fi
Mustekasetti.com Finink.fi
Lastendvd.fi Lastenleffat.fi
Ilmainenmuste.fi Ilmainennayte.fi
Omalaina.fi Rahalaitos.fi
Inkclub.com Lendo.fi
Lastenleffat.fi Ilmainennäyte.fi
Kilpailumaailma.fi Ilmainenmuste.fi